Geri Dön

Yeni Nesil Konteyner

Karmod 16.02.2023

Yapı güvenliğinden enerji tasarrufuna üstünlükleriyle Karmod Yeni Nesil Konteyner

Prefabrik yapı sektöründe Yenilikleriyle öncü marka Karmod yeni nesil konteyner sistemini hazır yapılara kazandırdı. Güvenlikten yalıtıma çok sayıda üstünlük Yeni Nesil Konteyner Sisteminde bir arada. Geleneksel kaynak uygulamasının tamamıyla geride bırakıldığı, cıvatalı ve geçmeli sandviç panelli yenilikçi sistem Yeni Nesil Konteyner yapılarda.

Uzun ömürlü güvenli yapı sistemi Yeni Nesil Konteynerde

Karmod yeni nesil konteyner yapıların üretim öncesi tasarım ve projelendirme aşamaları özel yazılım bilgisayar programında gerçekleştiriliyor. Yapı henüz tasarım aşamasında konteynere tam deprem güvenliği kazandıran özel statik hesaplamalarından geçiriliyor. Projeli statik hesaplamalarına göre üretimde yeni nesil konteyner yapılara özel kalınlıkta çelik saclar kullanılıyor. Bu özel saclar yeni teknolojilerin kullanıldığı modern hatlarda işlenerek şekillendirme, ebat kesimi ve cıvata delikleri projeye göre açılıyor. Cıvatalı ve geçmeli üstünlükle geleneksel üretimdeki kaynak kullanımı tamamıyla geride bırakılarak yapı ömrü uzatılıyor. Kaynak bilindiği üzere çelik metal saclar üzerindeki galvaniz kaplamayı yakarak metallerde korozyona neden oluyor. Korozyonun yol açtığı küflenmelerle yapı çürüyerek kullanım ömrünü oldukça kısaltıyor. Karmod yeni nesil yapılar kaynağın neden olduğu bu çürüme risklerini geride bırakarak ortadan kaldırıyor. Yeni nesil konteyner yapı modelinde birleşimler kaynak yerine cıvata somunla birlikte geçmeli sistemle gerçekleştiriliyor.

Yeni Nesil Konteyner boyamasında Otomotiv Teknolojisi

Karmod yeni nesil konteyner yapının metal aksamları otomotiv endüstrisinde kullanılan boyama teknolojisiyle boyanıyor. Bununla ilgili Karmod yeni nesil konteyner üretimine özel fırınlı boya hattı hazırladı. Konteyner yapının alt ve üst şaseleriyle duvar dikmeleri modern hatta şekillendirildikten sonra özel fırın sisteminde alanında boyanıyor. Bu yenilikçi sistemle Karmod konteyner yapıların boyası uzun ömürlü forma sahip oluyor. Tıpkı otomotivlerde olduğu gibi. İlk günkü boya görünüm canlılığını yıllarca muhafaza ediyor. Ekstra boya bakım masraflarını ortadan kaldırıyor.

Sandviç panel sistemiyle yüksek enerji tasarrufu Karmod Yeni Nesil Konteynerde

Karmod yeni nesil konteyner yapıların duvar ve çatı panellerinde tamamıyla sandviç panel sistemi kullanılıyor. Bu panellerin kalınlığı duvarlarda 5 cm olup çatıda 12,5 cm kalınlıkla benzersiz özelliğe sahiptir. Paneller geçmeli olarak montajlanırken sandviç panellerin metal akşamlarla buluştuğu alanlara özel EPDM conta sistemi uygulanıyor. Bu conta sistemiyle yapı kullanımında enerji kaybına neden oluşturacak ısı köprüleri ortadan kaldırılıyor. Duvar ve çatı contalı sandviç panel sistemine çift camlı pvc pencere ve tam kapama sağlayan özel sac panel kapı dahil edilerek yapı yalıtımı her konteynerde üst seviyeye yükseltiliyor. Kullanımda benzerlerine göre yüzde 60’a varan oranda enerji tasarrufu ile Karmod yeni nesil giderleri azaltarak kazandırıyor.

Çatı kenet sistemiyle tam sızdırmazlık yüksek yalıtım Yeni Nesil Konteynerde

Karmod yeni nesil konteynerin çatı sisteminde kullanılan 12,5 cm kalınlığındaki sandviç paneller özel kenet sistemiyle birleştirilerek çatıya uzun ömürlü kullanımda tam sızdırmazlık kazandırılıyor. Duvardan çatıya tam güvenli, sızdırmaz sistemli, enerji tasarrufu ile bütçelere tasarruf getiren Karmod yeni nesil konteyner fiyatları size de kazandıracak.

Biz Sizi Arayalım

Büyük Projelerimiz