Geri Dön

Tiny House Konteyner Evler

Karmod 16.02.2023

Standartları değiştiren Yeni Nesil Konteyner Teknolojisi

Karmod Yeni Nesil Konteynerle bildiklerinizi unutun. Bilinen ezberleri bozan, yapı standartlarını yükselten teknoloji Karmod Yeni Nesil Konteyner yapı modelinde. Karmod konteyner yenilikleri ve çözümlemeleriyle hazır konseptle sunulan yapılarda dünya standartlarını geliştirdi klasik yapı konteyner modellerini geride bıraktı.

Yeni Nesil Konteyner Nedir? Neleri Değiştirdi? 

Yaşam konteyneri yapılarında Karmod tarafından geliştirilmiş yenilikçi sisteme Yeni Nesil Konteyner adı verilmiştir. Yeni nesil modeli yapı güvenliğinden üretim sistemini, malzeme kullanımından hızlı kurulum avantajlarına, uzun ömürden tam sızdırmazlığa çok sayıda avantaja sahip. Yeni Nesil Konteyner 1986 yılından beri üretimdeki uzmanlığı ve prefabrik yapı sektöründe sahip olduğu teknolojilerle Karmod tarafından geliştirilmiştir. Bu yeni konteyner modelinin geliştirilmesinde markanın Ar-Ge yatırımlarıyla birlikte ürün geliştirme süreçleri büyük kolaylık sağlamıştır. Çalışmalar sonunda çok sayıda öne çıkan, ezberleri bozan üstünlüğüyle Karmod yeni nesil konteyner ortaya çıktı.

Tam yapı güvenliği Karmod Yeni Nesil Konteynerde

Karmod yeni nesil konteyner modeli son teknoloji üretim sisteminin avantajlarını sonuna kadar kullanarak ortaya fonksiyonel kullanımda modern yapılar çıkarmak amacıyla geliştirildi. Bu nedenle yeni nesil konteyner tasarımı bilgisayar kullanımıyla özel yazılımı gerçekleştirilmiş programla hazırlanmaktadır. Konteynere tam yapı güvenliği kazandıran statik hesaplamaları da tasarımın yapıldığı bu özel programda gerçekleştirilmektedir. Aynı ortamda elektrik ve su tesisat projeleri de hazırlanan konteyner yapıları güvenli yapı modeliyle ortaya çıkartılmaktadır. Tam deprem güvenliği ve tam yangın güvenliği Karmod yeni nesil konteynerin temel üstünlükleri arasında yerini alır. Tasarımdaki başarı yüksek kalitede en iyi yapı malzemeleri kullanımıyla teknolojik üretim aşamasıyla birleşerek devam eder.

Yeni Nesil yapıda kaynak gibi yapı güvenliğini riske atacak uygulamalar terk edilerek cıvatalı geçmeli sistem konteynerle buluşturuldu. Yapı güvenliğini sağlayan alt ve üst şaselerle birlikte bunları birleştiren direkler statik hesaplamaya uygun olarak özel kalınlıkta çelik sac metallerle inşa ediliyor. Bu çelik metaller bilgisayar destekli teknolojinin kazandırdığı avantajla proje ile birebir detaylarda boyutlanıyor. Makine hattında şekillenme, delik açımı ve kesme işlemi tam otomasyonla gerçekleşiyor. Buradan otomotiv üretiminde kullanılan sitemin aynısı boya hattına alınıyor. Boyama sonrası montaj hattına duvar ve çatı blokları giydirilmek üzere alınıyor. Karmod yeni nesil konteyner çatıdan duvara tamamıyla yüksek yalıtım sağlayan sandviç panellerle üretiliyor. Klasik üretimdeki lambrili trapez sac uygulaması tamamıyla geride bırakılıyor. Çatı sandviç paneli 125 mm kalınlıkta olup paneller birbirine özel kenet sistemiyle birleştiriliyor. Klasik üretimli konteyner yapıların aksine Karmod yeni nesille tam sızdırmazlık sağlanarak önemli bir sorun daha geride bırakılıyor.

Konteyner Nerelerde Kullanılır?

Deprem ve yangına karşı yapı tam yapı güvenliğine sahip yeni nesil konteyner sosyal konuttan ofis yapılarını, şantiye yemekhane ve yatakhane binalarından sosyal tesislere bir çok alanda güvenli kullanıma sahip. Konutta uzun ömür ve enerji tasarrufu sağlayan üstünlüğüyle özellikle tercih ediliyor. Şantiye yapı grubunda bunlara ilaveten hızlı üretim ve kullanıma hazır kurulumla beraber defalarca sökülerek yer değiştirme avantajıyla en çok tercih gören yapı modeli.

Biz Sizi Arayalım

Büyük Projelerimiz